Peca Pláza – horgász felszerelés, horgászcikk, horgász webáruház Peca Pláza – horgász felszerelés, horgászcikk, horgász webáruház

részletes keresés

Szűrés Ár szerint


Szűrés kategóriákra

Szűrés márkákra

ET Outdoor Halbontó olló

 

Halbontó olló

Aki pucolt már életében halat, az szembesült azzal a problémával, hogy a hal csontosabb, vagy vastag szálkás részeit bizony késsel ember legyen a talpán, aki elvágja. Főleg az uszonyok levágása jelenti a legnagyobb nehézséget.

De most kijelenthetjük, hogy az ET Outdoor halbontó ollóval könnyebbé válik a halak felpucolása. Rozsdamentes fogazott penge! Nagyon erős és szinte összeroppantja az útjába kerülő szálkákat. Az uszonyok módosult szálkái sem jelentenek neki akadályt. Így elértük azt, hogy nem kell a késünkkel kínlódni ezeken a műveleteken, azok nem csorbulnak ki, nem törik el a pengéjük. A halbontó ollót pont erre találták ki. Sőt, a hasüreg farok felőli végétől elindulva, ahogy a neve is mutatja, fel tudjuk bontani halunkat.

Biztonsági zárral rendelkezik, így szállítás közben nem nyílik ki, nem tesz kárt semmiben.

Fogása kényelmes és biztonságos, a tervezés során fő szempont volt, hogy erőt lehessen kifejteni vele. Így alsó szárának karikájába egyszerre több ujjunkat is bele tudjuk helyezni, felső részét pedig a tenyerünk nagyujj felőli területével tudjuk lenyomni. Pont, mint egy metszőolló, de mégis sokkal több annál. Sokkal jobb fogást biztosít, a precíz és gyors munkához. Gyerekjáték vele a halpucolás.

Bővebben
Cikkszám Kép Cikkszám Fogyasztói ár Rendelt darab  
80899-542 http://www.energofish.hu/images/codeimage/C80899-542.JPG 80899-542 1.690 Ft